Контакт

Контактирајте нѐ преку нашите телефони, пишете ни на емаил или пак поставете прашање преку формата

6 + 7 =

Седиште на фирмата

Ул. Спиро Захов бр. 28,

2400 Струмица

Канцеларии

Спортска сала Парк, Струмица

Контакт телефони

+389 75 291-098

+389 34 612-955

+389 34 612-955 факс

Службен емаил

fkakademijapandevad@gmail.com