НАТПРЕВАРИ

Последни новости

Видео содржини

Прв тим

Марко Алцевски Академија Пандев
Алчевски Марко Голман 1
Марко Јовановски Академија Пандев
Јовановски Марко Голман 12
Трајков Ѓорги Голман 92

Младински тим

Академија Пандев има младински центар создаден во 2010 година. Дизајниран да го зголеми квантитетот и квалитетот на младите локални фудбалери. Системот за категоризација им овозможува услови за напредок на најдобро рангираните кои понатаму ќе учествуваат во елитните натпревари на младинско ниво. Во оценувањето се земаат во предвид до 10 различни фактори, вклучувајќи стапки на продуктивност, капацитети за обука, тренинг, социјална помош и одредби за образование.

Приклучи се веднаш→

Години постоење

Освоени титули

Запишани деца

Фудбалски школи

Спонзори и пријатели

Поддржете ја фудбалската иновација

Станете партнер

Новата фудбалска ера започнува сега. Искористета ја одличната можност да станете спонзор.

Преземете ја брошурата и дознајте повеќе