Академија Пандев го ангажира 19-годишниот централен дефанзивец од екипата на ФК Пехчево каде настапуваше минатата сезона во втората македонска фудблска лига. Се работи за талентиран фудбалер кој се придружува на пејадата млади фудбалери кои се иднината на клубот.

Добредојде Давид!