Се до 19-ти јуни ќе се тренира во Струмица на СЦ Пандев, од каде се заминува во Банско, Бугарија. Закажани се четири контролни натпревари, против екипите на Балкани (Косово) и бугарските прволигаши Черноморец, Левски и ЦСКА 1948.