+389 75 291-098 ; +389 34 612-955 [email protected]

Традиционално секоја година за Василица кршиме лепче со паричка, а оваа година среќата беше во најмладиот член во сениорскиот тим Кире Стојанов. Се верува дека на тој што ќе му се падне паричката ќе го следи среќа преку цела година.