Со финалните натпревари во секоја категорија, вчера заврши најспектакуларниот турнир за млади категории во Македонија, „Пандев куп 2018“. На турнирот беа одиграни вкупно 156 натпревари во генерациите 2006, 2007, 2008 и 2009 година, а се постигнаа вкупно 544 голови. Турнирот го освоија следниве екипи :

2006 годна
Плеј офф А
1. Еуроспорт Пандев – Куманово
2. Неготино – Неготино
3. Њу Старс Смилковци – Скопје
Најдобар играч – Дарио Јакимовски – Еуроспор
Најдобар голман – Зафир Зафировски – Њу Старс Смилковци

Плеј офф Б
1. Скупи – Скопје
2. Победа – Прилеп

2007 година
Плеј офф А
1. Осијек – Хрватска
2. Њу Старс Смилковци – Скопје
3. Шкендија – Тетово
Најдобар играч – Барич Иван – Осијек
Најдобар голман – Пашовски Антионио – Шкендија

Плеј офф Б
1. Прилеп Пандев – Прилеп
2. Талент – Битола

2008 година
Плеј офф А
1. Академија Пандев – Струмица
2. Национал – Бугарија
3. Талент – Битола
Најдобар играч – Кристијан Горјанов
Најдобар голман –Александар Трајков

Плеј офф Б
1. Дит – Софија
2. Драчево Пандев – Скопје

2009 година
Плеј офф А
1. Осијек – Хрватска
2. Прилеп Пандев – Прилеп
3. Академија Постолов Пандев – Штип
Најдобар играч – Лука Горгиовски
Нјадобар голман – Андро Палац

Плеј офф Б
1. Скупи – Скопје
2. Победа – Прилеп