Академија Пандев ја започнува историската битка за финале во Купот на Македонија

2.107 Со денешниот натпревар во Битола, Академија Пандев ја започнува првата полуфинална фаза од националниот фудбалски Куп на Македонија. Во борбата за големото финале, нашиот […]