Тренинг камп на Македонија У 21, повик за Јованов и Крстовски

Нашите млади играчи Ване Јованов и Марио Крстовски од денес до 21.12.2018 ќе присуствуваат на тренинг кампот на селекцијата на Македонија за играчи до 21 година. Истиот ќе се одржи во СЦ Истатов во Нов Дојран.