Контaкт

Седиште на фирмата

  • Ул. Спиро Захов бр. 28, 2400 Струмица

Канцеларии

  • Спортска сала Парк, Струмица

Контакт лице

  • Југослав Тренчовски

Телефони

  • +389 75 291-098
  • +389 34 612-955
  • +389 34 612-955 факс

Е-маил

Пишете порака или прашање