Александар Стојанов и Љупче Дориев од Академија Пандев номинирани за тренер и фудбалер на годината

Како и секоја година, така и оваа, ќе се одржи манифестацијата „Најдобри во македонскиот фудбал“ за сезона 2017/2018. Во категоријата за најдобар фудбалер во македонската фудбалска лига е номиниран Љупче Дориев, додека во категоријата за најдобар тренер во младински фудбал е номиниран Александар Стојанов.

Можете да гласате на официјалниот сајт на ФФМ, или на следниот линк ТУКА