НАТПРЕВАРИ

Спортски центар Горан Пандев (Струмица) 11 декември, 2022 13:00
Академија Пандев Академија Пандев
Тиквеш Тиквеш
0:2
Стадион Ѓорче Петров (Скопје) 19 февруари, 2023 14:00
Македонија ЃП Македонија ЃП
Академија Пандев Академија Пандев
19 Фев
Градски Стадион (Кичево) 5 март, 2023 14:00
Шкупи Шкупи
Академија Пандев Академија Пандев
05 Мар
Спортски центар Горан Пандев (Струмица) 8 март, 2023 14:00
Академија Пандев Академија Пандев
Победа Победа
08 Мар

Последни новости

Видео содржини

Прв тим

Марко Алцевски Академија Пандев
Алчевски Марко Голман 1
Марко Јовановски Академија Пандев
Јовановски Марко Голман 12
Трајков Ѓорги Голман 92

Младински тим

Академија Пандев има младински центар создаден во 2010 година. Дизајниран да го зголеми квантитетот и квалитетот на младите локални фудбалери. Системот за категоризација им овозможува услови за напредок на најдобро рангираните кои понатаму ќе учествуваат во елитните натпревари на младинско ниво. Во оценувањето се земаат во предвид до 10 различни фактори, вклучувајќи стапки на продуктивност, капацитети за обука, тренинг, социјална помош и одредби за образование.

Приклучи се веднаш→

Години постоење

Освоени титули

Запишани деца

Фудбалски школи

Спонзори и пријатели

Поддржете ја фудбалската иновација

Станете партнер

Новата фудбалска ера започнува сега. Искористета ја одличната можност да станете спонзор.

Преземете ја брошурата и дознајте повеќе