Вести

Академија Пандев и го честита 95-годишното постоење на Беласица

943 Фудбалскиот клуб Беласица утре одбележува 95 години од своето постоење, јубилеј со кој можат да пофалат мал број клубови во земјава. Беласица има огромен […]