Академија Пандев замина за Анталија

Екипата на Академија Пандев попладнево замина на подготовки во Анталија. Таму ќе остане 15 дена, а во овој период ќе одигра седум контролни натпревари.

Познати се противниците:
21.01.2018 Јенисеј (Русија)
24.01.2018 Краковија (Полска)
25.01.2018 Младост Лучани (Србија)
28.01.2018 Сумкајт (Азербејџан)
31.01.2018 Приштина (Косово)
01.02.2018 Јагелонија (Полска)
03.02.2018 Даежон (Ј.Кореја)